Wellness hotel of dagje wellness?

Heerlijk naar de sauna, een ontspannen massage of een beautybehandeling? Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, huwelijkscadeau of cadeau voor Moederdag, een cadeaubon van Bongo is ideaal voor elke gelegenheid. Je kent vast wel iemand die een verwenmoment kan gebruiken.

Je kunt kiezen uit diverse wellnessbonnen om cadeau te geven, waaronder een klassiek dagje sauna, een weldoende massage cadeau, diverse wellnessovernachtingen, een verwenarrangement voor twee en beautybehandelingen. Geef je dierbaren een dagje wellness cadeau.

We hebben verschillende Bongo’s die recht geven op een compleet wellnessweekend. Deze cadeaubonnen voor wellness zijn er van fijn tot super exclusief. Met één Bongo geef je keuze uit tientallen wellnesshotels in Nederland en België. De ontvanger van je cadeau spendeert 1 of 2 nachten in een van de klassehotels, waar hij of zij gebruik kan maken van alle wellnessfaciliteiten voor een wel verdient verwenmoment.

In deze drukke tijden is het heerlijk om er even tussenuit te zijn en écht te ontspannen. Om lichamelijk én geestelijk zo gezond mogelijk te blijven, is het belangrijk om regelmatig tijd te maken voor ontspanning. Je lichaam is goed bestand tegen kortdurende stressreacties, maar om te voorkomen dat stress chronisch wordt, met alle nare gevolgen en gezondheidsklachten van dien, is het belangrijk te zorgen voor de nodige ontspanningsmomenten. Met een Bongo geef je iemand precies dat cadeau.

https://www.bongo.nl/cadeaubonnen/spa-en-wellness/wellness-voor-twee-1082053.html