Ontspannen & Relaxen

De GiftForYou Wellness & Beauty is geldig voor voor ontspannen en relaxen. De ontvanger heeft keuze uit meer dan 875 belevenissen, van een dagje sauna tot heerlijke beautybehandelingen en massages. De GiftForYou Wellness & Beauty is drie jaar en 3 maanden geldig.   

Reserveren met een GiftForYou e-ticket
De ontvanger reserveert met het GiftForYou e-ticket direct telefonisch bij het hotel, restaurant, saunacomplex of de activiteit van je keuze. Voordat de ontvanger de GiftForYou kan verzilveren dient deze dus eerst de voucher uit het doosje op de website om te zetten in een e-ticket voor een specifieke locatie. De contactgegevens van deze locaties vind de ontvanger terug op de website. Meld bij een telefonische reservering altijd dat je in bezit bent van een GiftForYou e-ticket. De reservering is een transactie tussen de locatie en de klant die de reserveringsaanvraag indient. Aan reserveringsaanvragen kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbieders behouden zich het recht voor om reserveringen te weigeren.

GiftForYou is te verzilveren op basis van plaats- en prijsbeschikbaarheid van de locaties. Zij zijn gerechtigd om GiftForYou te weigeren bij beperkte beschikbaarheid. Bij aankomst dient de gebruiker van GiftForYou het e-ticket in te leveren bij de betreffende locatie.

https://www.cadeaukaartnaarkeuze.nl/cadeaukaarten/alle-cadeaukaarten/giftforyou-wellness-amp-beauty