Geef ontspanning cadeau!

Wat is er nu leuker dan ontspanning cadeau geven? Met de Wellness Giftcard verras je iemand met een ontspannen dagje wellness. Bestel de Giftcard eenvoudig online, kies het gewenste bedrag of arrangement en schrijf een persoonlijke boodschap. De ontvanger ontvangt de Wellness Giftcard direct in de mailbox of in een gratis themaverpakking per post. 

De Wellness Giftcard

Voor elke gelegenheid is een Wellness Giftcard leuk om te geven. Of iemand nu een hartverwarmend cadeautje goed kan gebruiken, omdat iemand heel speciaal voor je is, om iemand te bedanken, om iemand te feliciteren óf omdat iemand het gewoon ontzettend verdient.

Met een Wellness Giftcard zet je iemand in het zonnetje om welke reden dan ook. En wat ook fijn is: Wellness Giftcards die gekocht zijn vanaf 1 december 2021 zijn twee jaar geldig! De Wellness Giftcard is te besteden bij de mooiste sauna- en wellnessresorts van Nederland en België: Veluwse Bron, Zwaluwhoeve, Elysium, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWeesp, SpaSense, SpaWell,  Hezemeer (België) en Thermen Barendrecht.  Je kan kiezen uit een vrije geldwaardekaart die naar eigen wens én in delen te besteden is óf kies voor de Wellness Giftcard Special. Dan geef je een vastgesteld arrangement cadeau namelijk de Giftcard Wellness & Lunch of de Giftcard Wellness Deluxe.

https://welnessgiftcard.nl