Groots genieten in volledige rust in deze originele Kelohouten buitensauna!

De Kelo Aufguss sauna geeft jou alle ruimte om te ontspannen.

Onze bijzondere Kelo Aufguss sauna, gemaakt van speciaal Kelo-hout. Kelo-hout is een schaars en waardevol materiaal, afkomstig van naaldbomen uit Finland en Siberië. Door de fijne structuur zijn de boomstammen droog en hard. Daardoor houden ze de warmte en de atmosfeer in de sauna heel constant. Optimaal genieten van de warmte dus!

Deze buitensauna, gebouwd van origineel kelohout, is een van de grootste opgietsauna’s van Nederland. Op de oneindig lange banken kun je languit liggen om in volledige rust te genieten van deze authentieke ervaring. De lucht is hier prettig droog en de temperatuur is heerlijk warm. Met 80 tot 90 graden is deze sauna een weldaad voor je lichaam. Je huid warmt langzaam op en gloeit heerlijk na wanneer je weer naar buiten stapt. Laat je huid extra tintelen door af te koelen in een verfrissend dompelbad of onder een fijne neveldouche. Doen, hoor!

Beleef hier ook de verrassende opgietingen van saunameesters van over heel de wereld. Weldadige rituelen én inspirerende verhalen!

Beleving

  • Temperatuur 80°-90°
  • Zuivert je huid en lichaam
  • Beleef unieke opgietingen!

Bloemenksweg 38
7383 RN Voorst