Een absolute must is deze adembenemende saunacabine omringd met prachtige kleuren!

Deze bijzondere saunacabine is een adembenemende saunacabine met een gemiddelde temperatuur van rond de 80°C. Als je een bezoek brengt aan Thermen Holiday is deze sauna een absolute must.

De ruime cabine is omringd door zoutstenen met prachtige .Zoutsteen ontstaat uit zout water dat verdampt. Door hitte en droogte verdampt het water uit de zee en blijft er zout achter. Dit wordt en harde laag en zo ontstaat een zoutsteen. De zoutkristallen zitten vol mineralen die gunstig zijn voor het lichaam. Er komen vele stoffen vrij wanneer een zoutkristal wordt verhit. De lucht vult zich met stoffen die goed zijn voor je luchtwegen.

Doordat een sauna de zoutstenen laat verhitten komen er mineralen vrij. Deze mineralen hebben meerdere positieve werkingen, voornamelijk voor mensen met astma en hooikoorts is een bezoek aan de zoutsteensauna een uitkomst. Naast de positieve werking op de luchtwegen kan een bezoek aan de zoutsteensauna bijdragen aan een verbetering van het functioneren van de schildklier.

Prinses Beatrixlaan 10
3121 JN Schiedam