De wereld van thee

Danielle Steijn heeft in het verleden gewerkt in de evenementenbranche, een leuke maar ontzettend drukke baan waarbij ze vaak aan zichzelf voorbij ging wat ten koste van haar geluk ging. Dit moet anders besloot ze en ze heeft letterlijk het roer omgegooid om meer vanuit haar hart te kunnen werken. De nieuwe richting die ze insloeg was de wereld van thee na een studie kruidengeneeskunde ging ze op zoek naar de allerbeste kruiden & thee

Tea Time!

Na een 4 jarige zoektocht is de Box of PersonaliTeas nu helemaal compleet. De PersonaliTeas worden door Danielle samengesteld uit 21 verschillende theesoorten en kruiden. De ingrediënten komen van over de hele wereld en zijn biologisch, want voor Danielle geldt: ‘Kies alleen het beste, anders doe je jezelf tekort’.

Uit de Box of PersonaliTeas ontstonden drie kuren van 21 dagen voor het verlichten (Detox), versterken (Health) en verrijken (Wealth) van onze persoonlijkheid om vanuit het hart te leren leven en te kiezen voor de ultieme levensstijl.

De thee “Purity”

Nadat we plaats hebben genomen op de bank en we helemaal ontspannen zijn draagt Danielle een zelfgemaakt bijpassend gedicht voor van de thee “Purity” (1e dag van de Detox kuur). Met haar aangename stem word je helemaal meegenomen in het moment. De thee met de jeneverbes als ingrediënt wordt in een mooi wijnglas geserveerd. De Jeneverbes in combinatie met het gedicht is gekozen omdat de werking helpt bij het loslaten van oude emoties van situaties uit het verleden welke zijn opgeslagen in de nieren en darmen.

Even een momentje voor jezelf!

Door het enthousiasme en de wilskracht van Danielle leerden wij onszelf een stukje beter kennen. Ze liet me o.a. inzien dat bepaalde dingen vanzelf gebeuren wanneer het daar de tijd voor is. Een positievere kijk naar de toekomst en het makkelijker loslaten van het verleden. Dat gaf een boost van energie die iedereen erg goed kan gebruiken. De volgende 10 minuten is het aangenaam stil en genieten we van de thee en de zon die op magische wijze ons kantoor binnendringt!

Wat een fijne middag met een geweldig bijzonder persoon.

Meerkoet 15
2693 AA s’-Gravenzande
06-24390049
www.steijnsthee.nl