Droom héérlijk weg in duizend-en-een-nacht sferen en beleef betoverende wellness én sprookjesachtige verhalen. Kom magisch genieten en binnenkort ook met een hotelovernachting!

Een magisch en luxe wellnesshotel, met maar liefst 103 kamers, 2 restaurants, een eigen Retreats afdeling én een heuse presidential suite. Op het terrein van Thermen Berendonck is de bouw van het vijf-sterren Hotel Thermen Berendonck begonnen.

Wethouder Derks van de gemeente Wijchen gaf op woensdag 17 mei – in het bijzijn van leveranciers, relaties en collega’s – het officiële startschot voor de bouw en onthulde het bouwbord met de eerste visuals. Een feestelijk moment én een mooie start voor een magisch bouwproject!

Fabian Dolman, directeur van Thermen Resorts, is uiteraard trots op deze prachtige uitbreiding. ‘Hotel Thermen Berendonck is qua sfeer een verlengstuk van onze thermen. Rust, kalmte en overnachten in een duizend-en-een nachtsfeerVan een klasse die je nergens anders gaat vinden.’

Hotel Thermen Berendonck opent naar verwachting in het voorjaar van 2025 haar deuren voor gasten. Op de speciale pagina zijn alle ontwikkelingen van de bouw te volgen.

Impressie Hotel Thermen Berendonck 2025