De Vakjury, onder leiding van Saunagids.nl, is er uit. 
De Vakjury Top 3 voor de Dutch Wellness Awards 2023 is geworden;

Goud voor Thermen Berendonck

Sauna Thermen Berendonck in de provincie Gelderland fluistert wees lief voor je lichaam en goed voor je geest. Dat kregen ze te horen tijdens een wondermooie reis door Azië. Die wijsheid namen ze mee naar Berendonck. Alles wat je ziet, beleeft en ervaart is geïnspireerd op de bijzondere Indiase cultuur, haar unieke leefwijze én haar pure ambacht. Ze ontdekten dit allemaal de afgelopen jaren tijdens hun mooiste rondreizen door India, en werden verliefd. Die liefde zie én voel je terug in al hun faciliteiten.

Ze nemen je mee op reis naar een waar paradijs. Je ervaart een unieke beleving door de weldadige belevenissen en betoverende verrassingen die ze je te bieden hebben. Met de magische kleuren, de schoonheid van Marrakech en de betovering van India, voel je bij Berendonck de rust en ervaar je wat sfeer doet voor jouw lichaam en geest.

Thermen Berendonck is een duurzaam wellness-complex. Ze hebben hun sauna’s, douches en baden elektrisch verwarmd via warmtepompen die worden aangedreven door zonnepanelen en willen graag iets terug doen voor de natuur.

Stap binnen bij Thermen Berendonck, prikkel je zintuigen en ervaar de magische reis!

Zilver voor Sauna Drôme Putten

Midden in de prachtige natuur van de Veluwe ligt Sauna Drôme. Met hun traditionele Finse houten sauna’s, omsloten door dennenbomen en gelegen aan bosmeren, geven ze u de authentieke Finse beleving. De variatie aan sauna’s en baden zijn de ingrediënten om een dag heerlijk te ont-stressen, ontspannen en op te laden.

Bij Sauna Drôme vind je een stukje Finland op de Veluwe waar nog rust en ruimte is voor een échte saunabeleving! Ze zijn hartverwarmend, gastvrij en gemoedelijk. Deze sfeer voel je en adem je direct in als je binnenstapt. Sauna Drôme Putten is voor vele gasten een vertrouwde omgeving en ze creëren rust en ruimte. Hier voelt het als thuiskomen en ga je relaxt, ontspannen en met een glimlach de deur uit, wetende dat je volgende bezoek weer gepland gaat worden.

Ontspannen dobberen op een natuurvijver, terwijl je ook meteen geniet van de sauna!

Brons voor Spa One

Ontspannen en genieten begint hier. Geniet van een totaalbeleving die ongekend is voor sauna’s en wellnesscentra in Nederland. Spa One is een state of the art wellness-complex waar je – uiteraard met alle respect voor de traditionele saunagang – in een uiterst aangename sfeer, volledig tot ontspanning komt.

Bij Spa One kom je volledig tot rust! Je vind er verschillende sauna’s met openhaarden en een waterval, een zoutsteengrot, een halo-zoutnevelcabine en een yoga-cabine midden in het zwembad. De stoombaden, het caldarium, de stijlvolle hamam, en diverse ruime whirlpools zorgen voor een totaalbeleving. Zwem van binnen naar buiten en komt tot rust in de prachtige groene tuin. Maak je dag compleet met een schoonheidsbehandeling, hamam behandeling of een ontspannende massage op de luxe wellness-afdeling en je wil nooit meer naar huis.

Met 344 zonnepanelen en een eigen energiecentrale is Spa One een duurzaam wellnesscentra.

Ervaar de rust en ruimte bij Spa One en kom volledig tot ontspanning!