Arrangement Solo

We beginnen je verwendag in stijl met een glaasje bubbels. Je geniet van een verkwikkende...

€ 79,00 p.p.

Even er tussenuit? Een dagje ontspannen en genieten van sauna, beauty en meer in luxueuze thermen? Welkom in het Brasschaats Badhuis. Ons team zorgt voor een warme ontvangst. Je kunt in onze thermen rekenen op een kraaknette omgeving waar vriendelijkheid, hygiëne en de zorg voor jou als klant voorop staat. Ben je klaar om écht te ontspannen?

Het Brasschaats Badhuis opent voor jou de deur naar een wereld van sauna, water en verwennerij. Ons saunacomplex biedt ruimte aan niet minder dan zeven verschillende sauna’s, binnen en buiten, met telkens een heel unieke, eigen ervaring. Neem daarbij nog de voetbaden, het verwarmd zwembad, de jacuzzi’s en de douches enz., die het geheel compleet maken voor heerlijk genieten van sauna en water.

Het Brasschaats Badhuis is een familiesauna, iedereen is welkom om te genieten van de sfeer en de faciliteiten van onze thermen voor een geweldige saunabelevenis. Ons team heet je van harte welkom, wij zijn er voor jou op elk moment tijdens je dagje wellness. Jij komt om te ontspannen, wij zorgen voor een onvergetelijke dag. Je vertrouwen, dat willen we elke dag opnieuw verdienen.

Brasschaats Badhuis

Bredabaan 946 A
2930 Brasschaat , België

03 633 51 20

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Brasschaats Badhuis

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.