In het chaotische en vaak stresserende leven is een privé sauna een godsgeschenk, zeker in grootsteden als Antwerpen waar de spanning soms nog hoger oploopt. Af en toe mag je wel even op de pauzeknop drukken en de rust en stilte opzoeken. Laat die drukte maar aan je passeren. Wij, bij Lakonia, helpen je dit graag bereiken. Zet je even neer en ontdek onze onbewoonde eilanden gevuld met een groot privé zwembad en allerlei faciliteiten gelegen in Antwerpen.

Bij Lakonia hoef je geen miljonair te zijn om je er een te voelen. Daar zorgen wij alvast voor in ons wellness complex. Dobber privé wat rond in een zwembad of dompel jezelf onder in de aangename warmte van één van onze jacuzzi’s in Antwerpen. Elk eiland beschikt over zijn eigen krachtig masserende whirlpool zodat je ongestoord kan ontspannen.

De eilanden bij Lakonia zijn omgeven door kristalhelder water van 32°. Je kan er relaxen tussen de palmbomen of met een drankje in de gezellige strandkorven. Verscholen in de rotsen rond het privé zwembad vind je onze Finse sauna die een ontsnapping biedt aan de chaos van Antwerpen. Tenslotte heb je een Turkse stoomcabine met zicht op het water. Ben je helemaal klaar voor jouw ervaring met onze privé sauna in het bruisende Antwerpen? Maak online een reservatie en kom mee genieten van de rust!

Lakonia, Privé Sauna

Rooiplein 2
2600 Berchem , België

(+32) 3 230 50 40

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Lakonia, Privé Sauna

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.