Me Time

60 minuten aroma therapy massage. 50 minuten bindweefsel & hoofdhuidmassage. Een gezonde bowl met een...

€ 135,00 p.p.

Heb jij zin een dagje sauna en wellness? Kom naar LOFF boutique wellness voor een genietmomentje waar je ‘u’ tegen zegt. Eerst krijg je een wellness-behandeling naar keuze, bijvoorbeeld een massage of beautybehandeling. Daarna opent de poort naar het sauna- & zwemparadijs.

In welk type sauna zie je jezelf al helemaal relaxen? Bij LOFF hebben we veelzijdige saunaruimtes met stoomsauna’s, infrarood sauna’s, droge sauna’s en een traditionele Finse sauna. Bij onze locatie LOFF Boutique hebben we een uniek type sauna: de sneeuwsauna. In plaats van een dompelbad te nemen, kun jij je jezelf insmeren met verse sneeuw. Dat maak je niet vaak mee! Daarnaast heeft deze locatie een zwembad met heerlijke ligbedden om bij weg te dromen. Op de pagina ‘over onze sauna’s’ staat onze saunaruimte uitgebreid beschreven.

Een bezoekje aan de sauna is niet alleen heel ontspannen, maar ook nog eens heel goed voor je. De warmte en de rust geven gezondheidsvoordelen waar je in het dagelijks leven veel aan hebt. Tijdens een dagje sauna kom je niet alleen mentaal, maar ook fysiek helemaal tot rust.. Ook is een dagje sauna goed voor je hart, huid, doorbloeding en weerstand. De warmte in de sauna zorgt ervoor dat je endorfine, een geluksstofje, aanmaakt.

Loff Wellness

Balkenweg 1a
9405 CC Assen , Nederland

0592-481292

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Loff Wellness

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.