Vlak bij de Drentse Hondsrug aan de rand van Gieterveen vindt u Barbara’s Beauty Barn. De sfeervolle boerenhoeve in een landelijke omgeving met veel privacy en tal van faciliteiten levert een perfecte ambiance voor een heerlijke schoonheidsbehandeling, een lekker verwendagje.

U zou best eens naar de sauna willen, maar u voelt u onwennig, niet op uw gemak, u ziet op tegen het gebrek aan privacy? Bij Barbara’s Beauty Barn bent u welkom met uw eigen groepje van 2 – 5 personen. Naast de diverse dagarrangementen kunt u bij ons ook terecht voor de gebruikelijke schoonheidsbehandelingen. Of het nu gaat om enkel epileren een complete gezichtsbehandeling of een ontspannende massage, u bent van harte welkom.

Een familiereünie , een vrijgezellenparty, een dagje weg met vrienden, of romantisch met z’n tweeën genieten in de privé sauna   Alle faciliteiten staan borg voor een lekker, ontspannend verblijf. privacy ! Een verblijf bij Barbara’s Beauty Barn is altijd privé: of u nu met z’n tweeën of z’n vijven komt.

We beschikken over een sauna, Turks stoombad, whirlpools, dompelbad, zonnebank en infrarood sauna.

  Privé sauna Barbara’s Beauty Barn

  Tjassenswijk 6a
  9511 TB Gieterveen , Nederland

  0598-468402

  Belevenissen

  Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

  Deel jouw ervaring bij Privé sauna Barbara’s Beauty Barn

  Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.