Schoonheidsinstituut Beauty de Hunze is centraal gelegen in de provincie Drenthe en makkelijk en snel te bereiken vanuit de provincies Groningen en Friesland. Het unieke van Beauty de Hunze is, dat haar gasten in privésfeer gebruik kunnen maken van de vele faciliteiten die de salon te bieden heeft.

Uw Sauna privé afhuren op een wijze die UNIEK is voor Drenthe en omgeving. In privé sfeer genieten gecombineerd met het exclusieve Wellness merk Babor. Verder zijn het prachtige vergezicht vanuit de Jacuzzi in de mooie relaxtuin en gebruik van het ruime luxe aanbod aan faciliteiten bij de prijs inbegrepen.

Bij ‘Beauty de Hunze’ kunt u geheel privé, dan wel met vrienden of zakenrelaties, tegen een zeer scherpe prijs gebruik maken van de sauna en alle andere faciliteiten die ons schoonheidsinstituut te bieden heeft.
Hierdoor is het Sauna Arrangement van ‘Beauty de Hunze’ te Gasselte uniek te noemen. De sauna privé afhuren, alleen dan wel met vrienden, dus zonder andere vreemde gasten want afhuren is altijd privé, biedt een luxe en exclusieve ervaring.

Privé Sauna Beauty de Hunze

Kamplaan 7
9462 TS Gasselte, , Nederland

0599-638746

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Privé Sauna Beauty de Hunze

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.