Beauty-en Kuurinstituut het Nolderwoud ligt verscholen in de bossen van Zuidwolde in Drenthe.
In dit kleinschalige Beauty- en Kuurinstituut vindt u nog de aandacht, privacy en gezelligheid die u in deze jachtige tijd soms zo hard nodig bent

Beauty-en Kuurinstituut het Nolderwoud ligt verscholen in de bossen van Zuidwolde in Drenthe. Kijk en geniet van een goed verzorgde dag, ochtend of middag in ons kleinschalige Beauty- en Kuurinstituut gelegen in Drenthe tussen Zuidwolde en Balkbrug (Overijssel). Even relaxen, bijkomen van de stress van alledag. Je laten verwennen met kwaliteitsproducten. Wie wilt dat nu niet? 

In dit kleinschalige Beauty- en Kuurinstituut vindt u nog de aandacht, privacy en gezelligheid die u in deze jachtige tijd soms zo hard nodig bent. We bieden halve, hele en meerdaagse beautyverwendagen en een scala van behandelingen voor gelaat, handen, voeten en lichaam zoals huidverbetering, massages, hotstone massages/behandelingen, peelings, pakkingen, maskers, manicure, pedicure, maar ook workshops over make-up- en huidverzorging en een visagie opleiding .Tevens verzorgen we vasten en reinigingskuren waarbij u overnacht in één van onze hotelbungalows.

Ook groepen ( familie, vriendinnen of collega’s ) kunnen zich bij ons prima vermaken in onze groepsaccommodatie’s voor 22 personen.
De sauna waar badkleding verplicht is kan ook afgehuurd worden door groepen tot 15 personen. U kunt dan gebruik maken van de sauna, Turks stoombad en whirlpool en hebt dan zelf de keuze of u badkleding in de sauna draagt.

Privé Sauna Het Nolderwoud

Ommerweg 59
7921 TB Zuidwolde , Nederland

0528-373882

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Privé Sauna Het Nolderwoud

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.