Vriendinnendag

Sauna entree van 10.00 uur tot 22.00 uur. Warme chocolademelk of thee met zoete lekkernij....

€ 47,50 p.p.

Sauna Thermen Zuidwolde is een prachtig en ruim opgezet wellness- en beautycentrum gelegen onderin de provincie van Drenthe. Wij zijn een luxe saunabedrijf, gevestigd in een oude Saksische boerderij, landelijk gelegen onderin de provincie Drenthe. GENIETEN en GASTVRIJHEID worden hier nog met hoofdletters geschreven.

Onze middelgrote sauna heeft een rijk aanbod aan sauna’s en baden, restaurants, een ruim  terras en een prachtige boomgaardtuin met heerlijke ligbedden. Er is veel gelegenheid om lekker te relaxen op een heerlijke zitbank, te schommelen in een hangmat of te slapen in onze rustruimte. Met een ruime keuze aan massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen staat Sauna Thermen Zuidwolde garant voor een dag genieten en optimale ontspanning.

Ervaar de rust in onze boomgaard tuin, waar de kikker nog kwaken. Schommel en dommel in een van onze hangmatten, of word streep loos bruin op een van onze vele ligbedden. Je kunt op een dag genieten van diverse baden en verschillende sauna’s, waaronder onze befaamde grotsauna en zoutsteencabine.

Een veelzijdig aanbod van lekker ‘eten en drinken’ zorgt voor de inwendige mens, zodat geest én lichaam kunnen ontspannen. Onze gastvrije, professionele medewerkers zijn je graag van dienst, altijd met een glimlach!

Sauna Thermen Zuidwolde

Ommerweg 47
7921 TB Zuidwolde , Nederland

0528-355182

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Sauna Thermen Zuidwolde

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.