All-inn Wellness

Sauna entree vanaf 10.30 uur. Een 3 gangen diner. Deelname aan opgietingen. Badjas, bad(teen)slippers en...

Vanaf € 62,50 p.p.

Ons bedrijfsfilosofie is dat een sauna & wellness bezoek niet alleen fijn en ontspannend dient te zijn, maar ook goed betaalbaar! Spabron is een middelgrote sfeervolle sauna en wellnesscentrum met eigen hotelkamers in Drenthe, te Oosterhesselen.

Dagelijks kunt u bij ons op meerdere tijdstippen deelnemen aan opgietingen met heerlijke geuren. Ons bedrijf is in de afgelopen jaren zeer grondig gerenoveerd en gemoderniseerd. De bedrijfsfilosofie van Spabron  is dat een sauna & wellness bezoek niet alleen fijn en ontspannend dient te zijn, maar ook goed betaalbaar! Dat geldt ook voor onze geprezen keuken met heerlijke broodjes en gerechten! Onze beauty- en massage behandelingen beschikken over een hoge kwaliteit met een goede betaalbare prijs. Zo hebben wij in de afgelopen jaren al meer dan 100.000 gasten mogen verwennen!

Bij ons staan sfeer, ontspanning, hygiëne, uw welzijnsgevoel en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel! Voor uw veiligheid en welzijn beschikken wij over 7 BHV medewerkers die o.a. training hebben gehad in reanimatie, brand blussen, eerste hulp bij wonden, ontruiming en communicatie.

Spabron Sauna & Beauty Hotel

Verl. Hoogeveensevaart 32
7861 TB Oosterhesselen , Nederland

0524–222275

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Spabron Sauna & Beauty Hotel

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.