Relaxation

Dayspa dagentree. Thalgo facial compact, Relaxing feet massage of Relaxing facial massage. Grilled sandwich of...

Vanaf € 75,00 p.p.

Thermen La Mer is een luxueuze Day Spa aan de rand van Almere Haven. Wij bieden u een verscheidenheid aan faciliteiten op Sauna & Wellness-Beauty gebied. Ons team staat garant voor een warm onthaal en een prettig verblijf.

Culinair genieten in ons gezellige restaurant. Ook de inwendige mens krijgt van ons professionele aandacht.
Onder de bezielende leiding van onze chef-kok geniet u in het gezellige restaurant van overheerlijke gerechten voor zowel lunch als diner

De opgietingen en rituelen zijn bij Thermen La Mer niet meer weg te denken. Er worden dagelijks tussen 11.30 uur – 21.30 uur verschillende opgietingen en rituelen gegeven. Op de digitale schermen kunt u de tijden van de verschillende sessies vinden. Onze saunameesters maken er iedere keer weer een bijzondere ervaring van. Er zijn opgietingen voor de doorgewinterde saunagast, maar ook voor gasten die dit voor de eerst keer rustig willen ervaren.

Ervaar een luxe massage in onze Day Spa. Thermen La Mer biedt u vele mogelijkheden van massage, uitgevoerd door vakkundige specialisten en therapeuten. De warmte van de sauna maakt uw spieren losser waarna een massage een nog beter effect bereikt.

Thermen La Mer

Scoutingpad 3
1351 GN Almere Haven , Nederland

0365-386888

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Thermen La Mer

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.