After Work

Gebruik van alle faciliteiten (na 16:00) Diner van het weekmenu. Warme drank naar keuze.

€ 47,50 p.p.

Ontspannen en genieten in dé sauna van Friesland. Persoonlijke aandacht, hygiëne, rust en ontspanning vind je bij Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve. Ervaar de kracht van warmte met een ruim aanbod aan sauna’s, baden en ultieme belevingen. Kies je voor een traditionele Finse sauna, een kruidig bad of een intense, hete sauna sessie?

Voel je goed, van top tot teen. Maak je dagje wellness onvergetelijk en gun jezelf een heerlijke behandeling. Ontdek de helende werking van uitsluitend natuurlijke producten en geniet van een ontspannende massage. Kies of combineer behandelingen en massages voor het gezicht, handen, voeten of het hele lichaam. Of ervaar één van onze traditionele en rustgevende rituelen. Ook voor ontharen, verven en epileren kun je bij ons terecht. Verwen jezelf met een ultieme wellness ervaring en voel je goed van top tot teen.

Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve, de sauna van het Noorden, landelijk gelegen in Burgum. Deze ‘Parel van Friesland’ staat bekend om persoonlijke aandacht, hygiëne, rust & ontspanning in een verrassende retro-moderne wellness. Unieke arrangementen, ontspannende beauty behandelingen, heilzame baden of gewoon lekker relaxen, bij ons krijg je de gelegenheid je van alle stress te ontdoen. Maak je dag compleet met eigentijds wellnessfood in ons restaurant ‘Puur Genieten’, maak gebruik van onze tuinen, buitensauna’s en ontspan volledig in onze rustruimte.

De Leeuwerikhoeve

Hillamaweg 62-64
9251 KC Burgum , Nederland

0511-481990

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij De Leeuwerikhoeve

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.