Kom helemaal tot rust in het saunacomplex van De Zoutbron. Geniet van onze sauna’s, neem een duik in onze unieke zoutwaterbad en geniet van een hapje en drankje in ons restaurant.

Kom genieten van de warmte welke De Zoutbron je letterlijk en figuurlijk te bieden heeft. Letterlijk omdat het heerlijk toeven is in onze saunacabines en zoutwaterbaden (onze specialiteit), figuurlijk omdat we een knusse en huiselijke omgeving bieden. Niet grootschalig, maar wel overcompleet. Kom tot rust in onze sauna’s. In ons saunacomplex kun je tijdens je bezoek gebruik maken van alle sauna’s: Finse sauna, Calendarium sauna, Infra rood sauna en de Turkse stoombad sauna.

Uniek in het assortiment van De Zoutbron is het zoutwaterbad waarbij het water afkomstig is uit een natuurlijke bron. Het zoute water verlicht ademhalings-, spier/gewrichts- en huidklachten. Daarnaast mag een duik in het bubbelbad natuurlijk niet ontbreken tijdens jouw saunabezoek. Naast het zwembad en de bubbelbaden heeft De Zoutbron ook een koudwaterbad, buitendouche, buitenbad en natuurlijk diverse douches om af te koelen.

Ons huiskamer-restaurant als middelpunt met een prachtig uitzicht. De uitgebreide massagekaart, maar natuurlijk de weldaad voor je lichaam; ons zoute water in alle baden uit eigen bron omhoog gepompt. Combineer deze charme met een nachtje in onze b&b en je bent in twee dagen weer totaal ontspannen.

Privé Sauna De Zoutbron

Waling Dijkstrastraat 51
9077 SP Vrouwenparochie , Nederland

051-8853206

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Privé Sauna De Zoutbron

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.