Heerlijk ontspannen en genieten van een luxe prive sauna met overnachting? Bij Luxe Vakantiehuis Friesland zitten bij 4 van onze vakantiehuizen een Finse sauna. Deze luxe prive sauna’s worden u aangeboden in fraaie, ruime en volledig gemeubileerde accommodaties, voorzien van een royale badkamer met bubbelbad, heerlijke boxspringbedden en fraai uitzicht.

In twee van onze vakantiehuizen met sauna is naast een Finse sauna een  infrarood sauna met full spectrum stralers aanwezig. Deze sauna’s hebben door hun dieptewerking een pijnstillend en heerlijk ontspannend effect op uw rug en gewrichten. Ook voor (sport)blessure of reuma, is dit een absolute verademing! 

Deze traditionele sauna is goed voor uw huid en zorgt voor een betere doorbloeding. Het reinigt uw huid zodat deze zal stralen als nooit tevoren. Maar ook stimuleert het uw immuunsysteem en ademhaling. Bij een Finse sauna regelt u zelf de temperatuur door water op te gieten. Doordat u twee maal zoveel transpireert als in een Finse sauna heeft het een ontgiftende werking. Het stimuleert de bloedsomloop, maar ook het hart en de calorieverbranding. Genieten dus voor mens en lichaam!

Privé Sauna Friesland

Leeuwarderweg 10
8505 AA Snikzwaag , Nederland

0513-412864

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Privé Sauna Friesland

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.