Beleving Detox

Ontvangst in de sauna met een kop koffie of thee. Een ontpannende magnesium massage van...

€ 71,50 p.p.

Kom naar sauna het Friese woud en geniet samen van de warmte. We hebben voldoende faciliteiten om vele uren te genieten in een ambiance van rust, omringd door een gastvrij team dat garant staat voor oprechte aandacht.

Een sauna zoals volgens ons een sauna moet zijn. De sauna van Het Friese Woud heeft niet alleen een groot aantal heerlijke saunafaciliteiten en zwembaden maar we hebben ook diverse beauty- en massagesalons, een Hammam en Rhassoul.

Stelt eens voor: Geen afspraken vandaag, helemaal niets. Alleen zelf, vrienden of partner én ontspanning hebben de aandacht. Dat kan! Verwen jezelf, partner of vrienden met een dag sauna. Beleef beauty, hammam, massage, sauna en een heerlijke lunch met een dampende kom soep en een heerlijk broodje gezond: het sauna-team van Sauna Het Friese Woud zal een dag bieden die niet snel te vergeten is. En we weten zeker, dat je daarvoor terug zult komen.

Heerlijk ontspannen bij Sauna het Friese Woud in Boijl! Oprechte aandacht, ambiance van rust. Kom langs… je hebt het verdiend! Beleef het samen, of alleen. Je bent van harte welkom! Wij geven graag een gevoel om aan terug te denken als je weer thuis bent. Om na te genieten in een ambiance van rust en gastvrijheid.

Sauna het Friese woud

Boijlerweg 48
8392 NJ Boijl , Nederland

0561-420874

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Sauna het Friese woud

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.