Heeft u zin in een dagje heerlijk genieten van een privé-sauna met eigen tuin en rustruimte? Kom dan naar het noorden van Nederland, waar de drie provincies Friesland, Overijssel en Drenthe bij elkaar komen. Hier kun je een privé tuin huren met sauna en jacuzzi in het prachtig dorpje De Blesse, net op de grens in Friesland.

Dit landelijke dorpje is het eerste dorpje in Friesland met zijn prachtige weilanden waar de koeien nog buiten lopen en waar zich veel paardenliefhebbers bevinden. De Blesse grenst aan de prachtig bekende natuurgebieden De Lindevallei, de Eese, de Weerribben/Wieden en het Drents Friese Wold. De Blesse is een dorpje wat ligt tussen de plaatsen Wolvega en Steenwijk. U kunt genieten van natuur in de nabijgelegen bossen, (ca. 5 minuten loopafstand) of zich vergapen in de zeer mooie wandeltuin “de Oevertuin” van onze buren.

Wij zijn Judith en Hendrik van oorsprong afkomstig uit Drenthe en Friesland en inmiddels neergestreken in het prachtig dorpje De Blesse, net op de grens in Friesland. Wij zijn gek op de natuur, houden van rust en ruimte en delen dit graag met u. In een afgesloten deel van onze tuin, geheel voorzien van eigen ingang en met volop privacy, hebben wij een prachtige houtgestookte sauna met bijbehorende sanitaire voorzieningen.

Bent u meer een jacuzzi-type? Deze heeft heerlijke bubbels en masserende jets waarbij u heerlijk kunt ontspannen.
Heeft u zin in een dagje heerlijk genieten van een privé-sauna met eigen tuin en rustruimte, neem dan contact met ons op en dan zien we u snel!

Privé Sauna Tuinhuren

Steenwijkerweg 123
8397 LC De Blesse , Nederland

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Privé Sauna Tuinhuren

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.