Sauna & Massage

Dagentree vanaf 13.00 uur tot 19:00 uur. Massage van 25 minuten. Koffie, thee of cappuccino met iets lekkers....

€ 49,50 p.p.

Sauna en Beautyresort de Leliehof is een kleinschalige en gemoedelijke sauna met een gezellige sfeer om ultieme ontspanning te ervaren. In dit kleinschalige wellness bedrijf met een beperkt aantal gasten per dag staat gastvrijheid hoog in het vaandel.

Direct na de afsluitdijk in Friesland kom je in een oase van rust. Sauna en Beautyresort de Leliehof staat garant voor een onvergetelijk dagje wellness. Wij voeren een geheel nieuw concept waar het ontspannen en genieten tijdens een dag sauna centraal staat. Wij laten een beperkt aantal gasten toe, zodat u de ruimte heeft en optimaal kunt genieten van alle rust en service van onze medewerkers.

Kom genieten van de droge sauna’s, Turks stoombad, infrarood sauna, whirlpool, voetenbad, jacuzzi en koud dompelbad volgens de oorspronkelijke Finse gewoontes, namelijk gezond zweten en afkoelen om de weerstand te verhogen zodat u minder vaak ziek wordt

Ook in onze rustgevende, zonnige natuurtuin zijn genoeg ligbedden om heerlijk te genieten tijdens de zonnige dagen. Om de dag compleet te maken kunt u genieten van een hapje en een drankje, een heerlijke schoonheidsbehandeling, massage, hamam behandeling of wordt mooi bruin onder de zonnebank.

Sauna & Beautyresort de Leliehof

Houtmolen 8
8754 GJ Makkum , Nederland

0515-233020

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Sauna & Beautyresort de Leliehof

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.