All Inclusive

Entree vanaf 10:00 uur. Koffie of thee met gebak. Belegd broodje naar keuze (tot 16:30...

Vanaf € 110,00 p.p.

Luxe, wellness en ultieme ontspanning midden in de natuur. Veluwse Bron bevindt zich aan een prachtig natuurmeer en kent een groot aantal bijzondere sauna’s, zwem- en stoombaden. Warm je spieren op in de Finse sauna, prikkel je zintuigen in het kruidenbad en plof neer op een fauteuil bij de haard. Een droombestemming!

Maak tijdens jouw dagje wellness gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten. Ontdek de Zoutsteensauna, Opgietsauna’s en de Wildobservatiesauna. Ontspan in één van de Whirlpools of blijf lekker drijven in het Zoutwaterbad. Laat het je aan niets ontbreken.
Dagelijks worden er gratis belevingen en saunarituelen aangeboden. Geniet van een heerlijke beleving in combinatie met warme geuren of geef lichaam en geest een boost met één van onze unieke opgiet belevingen. Ontdek ook de Geurenbeleving, Dosha belevingen.

Kom je een dagje bij ons ontspannen? Dan zorgen wij voor die extra beleving waardoor je optimaal kunt genieten. Ervaar opgietingen, plan jouw eigen geurenroute en ontdek de heerlijke saunageuren van TREATMENTS®.

De Veluwse Bron

Viskweekweg 10
8166 KJ Emst , Nederland

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij De Veluwse Bron

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.