De dagelijkse stress even ontvluchten? Een dagje heerlijk ontspannen? Overnachten en in alle vrijheid genieten van uw eigen sauna?
Bij Privé Sauna & Wellness B&B De Meerkes ontbreekt het u werkelijk aan niets om een dag of dagdeel te relaxen.

Privé Sauna & Wellness De Meerkes is gelegen in de historische vestingstad Ravenstein, op de grens van Noord-Brabant en Gelderland. De natuurrijke omgeving draagt bij aan het doel van uw dag: in alle rust onthaasten. Maak van uw saunabezoek, een heerlijk dagje uit.

Van de bloesem aan de kersenboom in het voorjaar tot de roodbruine bladeren in de herfst: het is voor de liefhebber van natuurpracht goed toeven bij De Meerkes. Want zeg nu zelf: u ontspant toch veel liever in een vredige omgeving dan op een grijs industrieterrein? Hetgeen wat ons anders maakt, daar zijn we dan ook trots op. Bent u een wandel- of fietsliefhebber? De Meerkes ligt op een steenworp afstand van De Herpse Bossen, in de volksmond ook wel ‘Herperduin’ genoemd.

Een badhuis van sauna tot spa en van stoombad tot verwarmd zwembad. Zo kunt u ongestoord samen tijd doorbrengen. En dit alles in een natuurrijke omgeving. De Meerkes in Ravenstein biedt u twee afzonderlijke en unieke privé sauna’s: ‘t Bakhuys en ‘t Koetshuys. Voorzien van de betere wellness faciliteiten staan beide ruimtes in het teken van totale ontspanning.

Privé Sauna De Meerkes

Meerstraat 1
5358 NP Huisseling/Ravenstein , Nederland

06-13900358

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Privé Sauna De Meerkes

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.