Massage

Een heerlijke massage of behandeling van 50 of 65 minuten. Inclusief deelname aan ons unieke...

Vanaf € 104,95 p.p.

Neem jezelf mee op een reis die je goed doet. Ontdek de wereldse wellness van Thermen Bussloo. Hier ben je ver van alledag en dicht bij jezelf. Hartverwarmende rituelen, verkwikkende belevenissen en inspirerende ervaringen. We namen het mee van onze reizen over de hele wereld. Ze wachten op jou in onze wereld aan wellness.

Hartverwarmende sauna’s en rituelen, heilzame baden en bronnen, heerlijk wellnessfood én verrassende belevenissen.De mooiste en fijnste wellness. Ontdekt tijdens verre reizen, meegebracht voor jou. Stap in onze weldadige Russische Banja sauna, de Azie sauna óf de traditionele Finse sauna. Waan je in een echte Mexicaanse cenote in ons unieke zoutwaterbad. Proef de smaken van over de hele wereld in onze restaurants én verwen jezelf met een oosterse Hamam behandeling, Rasul beleving of Ayurvedische massage. 

Hier ben je voor even ver van huis én voel je je helemaal thuis. Krijg de rust die je nodig hebt en de aandacht die je verdient. Doe nieuwe energie op, hou het vast en neem het met je mee naar huis. Dát is grenzeloos genieten. Geniet van sauna rituelen uit heel de wereld en ontspan in weldadige luxe. Geniet van heerlijke verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen en floating sessies. Het fijnste en het beste. Door ons, voor jou.

Thermen Bussloo

Bloemenksweg 38
7383RN Voorst , Nederland

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Thermen Bussloo

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.