In dit prachtige Privé Wellness paradijs aan de rand van Groningen kunt u heerlijk ontspannen en met veel privacy van elkaar genieten. U vindt bij ons een ruim aanbod aan mogelijkheden en dat eventueel of inclusief overnachting. Gastvrijheid zit in ons bloed!!

Als je ons in één woord zou moeten omschrijven zou dat met het woord gastvrijheid moeten zijn. Het gaat ons om het creëren van waarde voor gasten, en door onze gasten het gevoel te geven dat ze welkom zijn, en er naar hun geluisterd wordt om hun beleving zo goed mogelijk te maken. Het gaat bij ons om het Beleving vinden wij enorm belangrijk in onze Privé Wellness!

Bij aankomst ontvangen wij u met een welkomstdrankje en een klein hapje en checken wij u in.  Het gehele saunacomplex staat tot uw beschikking en u geniet van volledige privacy tijdens uw verblijf. Het onbezorgd genieten kan beginnen want vlak voor uw aankomst hebben wij de  waardes en temperaturen van de jacuzzi en het zwembad nog even gecontroleerd en is alles grondig gereinigd.

Op de begane grond vindt u het luxe bubbelbad, een Finse sauna, een infrarood sauna en een dubbele regendouche. Hiernaast is er een sfeervolle relaxruimte. Naast het bubbelbad staat de sappenbar waar u iets te drinken kan pakken om het verblijf compleet te maken.

In de relaxruimte is een beamer en een goede geluidsinstallatie die u vanuit het bubbelbad kunt gebruiken! Op de bovenetage bevinden zich twee riante slaapkamers met heerlijke comfortabele bedden voor als u wilt overnachten.

Als u naar buiten loopt heeft u direct uitzicht op het prachtige groene landschap van Groningen. In de ruime tuin kunt u lekker ontspannen in de zon. Er is een groot buitenzwembad en achterin de tuin treft u een overdekte ruimte met een jacuzzi, open haard en relaxruimte aan! Tevens kunt u genieten van de buitensauna’s: Stoomcabine met lichttherapie én wanneer u besluit om langer te blijven is er een houtgestookte sauna (barrel) waar u gebruik van kunt maken.

Enthousiast geworden?

Privé Sauna Byonz

Engelberterweg 91a
9723 EL Groningen , Nederland

06-55771963

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Privé Sauna Byonz

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.