High Tea

Entree in saunamoment gehele dag. Uitgebreide High Tea incl. glas prosecco. Vrij gebruik van douchegel...

€ 49,50 p.p.

De Waterlelie biedt alles wat u verwacht van een wellnessdag. Een breed scala aan originele sauna’s, diverse binnen- en buitenbaden, een oase van rust in de groene tuin en een fijne en gemoedelijke sfeer. Stap via de 350 jaar oude historisch Indiase Paleispoort onze 1001-pracht-wereld binnen. Waan u in een Oosters sprookje.

Persoonlijke aandacht, professionals die hun vak verstaan en een fijne sfeer. Dat vindt u in ons Wellnessresort de Waterlelie. Gelegen tussen de groene weilanden, buiten het drukke stadsgewoel, komt u bij ons even helemaal tot rust en geniet u in een stijlvolle en warme ambiance. Laat u zich door ons in de watten leggen en keer opgeladen huiswaarts.

De Waterlelie biedt alles wat u verwacht van een wellnessdag. Een breed scala aan originele sauna’s, diverse binnen- en buitenbaden, een oase van rust in de groene tuin en een fijne en gemoedelijke sfeer. Een hapje eten kan in ons mooie restaurant of riante zonnige terras waar we een ruime kaartkeuze hebben. Tel daar een fijne lichaamsbehandeling en opgieting bij op en een bezoek aan de Waterlelie in Groningen staat gelijk aan een heerlijk ontspannen dagje uit.

U heeft keuze uit een breed scala aan originele sauna’s en massages door professionele behandelaars. Buiten kunt u in alle rust een wandelingetje maken in de riante tuin of dobberen in het twee-temperaturenzwembad. Lekker afkoelen na de sauna kan onder spuwers, het dompelbad of onder de klaterende waterval.

Een hapje eten kan in ons mooie restaurant of riante zonnige terras waar we een ruime kaartkeuze hebben. Tel daar een fijne lichaamsbehandeling en opgieting bij op en een bezoek aan de Waterlelie in Groningen staat gelijk aan een heerlijk ontspannen dagje uit.

Wellnessresort de Waterlelie

Oudestreek 47
9354 AD Zevenhuizen , Nederland

0594-632524

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Wellnessresort de Waterlelie

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.