Vroege Vogel

Entree voor 12.00 uur. Deelname aan het gratis belevenis programma opgietingen. Grote koffie met amaretto,...

€ 35,00 p.p.

Herinner je gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag! Wie over de drempel stapt, zal zich zonder twijfel verwonderen over de magistrale metamorfose van GOOS Spa & Wellness en het Osmaans Badhuis. Een plaats waar water, warmte en wellness samen komen om jou te laten genieten. GOOS Spa & Wellness biedt je rust en ontspanning in de ruimste facetten van het woord.

In het Osmaans Badhuis prikkel je al je zintuigen en geniet je van verschillende rituelen die in het teken staan van lichamelijke en geestelijke reinheid. De warmte werkt ontspannend en zuivert het lichaam. Ervaar de rijke authentieke badhuistraditie van de Ottomanen!

Elke ruimte belicht een eigen element en hierdoor kun je echt wegdromen in een sauna die bij jou past. In het Osmaans Badhuis vindt je een caldarium waar je pure rust en weldaad ondervindt. Geniet van het Arabisch reinigingsritueel in de hammam. Ervaar de heerlijke geur van een rozentuin in het rosarium. De diep doordringende warmte die je ervaart in het laconium is een weldaad voor je spieren en het verhoogt je weerstand. Laat de rustgevende kruiden op je inwerken in het kruidenbad en laat je masseren door de stralen met een revitaliserende werking.

Je bent van harte welkom bij GOOS Spa & Wellness!

Goos Spa & Wellness

Heinsbergerweg 63
6061AH Posterholt , Nederland

0475 - 400 630

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Goos Spa & Wellness

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.