After Work Special

Sauna entree vanaf 16:00 uur. Gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten tot sluitingstijd. Deelname aan...

€ 39,00 p.p.

Een verrassend en luxueus beauty- resort waar zich alle elementen bevinden voor een heerlijk dagje pure ontspanning. Geniet iedere dag weer van meerdere magische en onvergetelijke rituelen in onze resorts.

Onze rituelen zijn gratis inbegrepen (m.u.v. de klankschalensessies) als onderdeel van het verblijf op bij BLUE Wellnessresort Sittard. Een rustgevende klankschaalsessie, een floatsessie die je gewichtloos gevoel geeft of een opgieting waarbij je even kunt resetten. Ons professionele belevenisprogramma is gericht op gezondheid en stabiliteit.

Ervaar rust in je hoofd met een klankschaalsessie. Een klankschaalsessie is in wezen een kleine meditatieklas die als doel heeft je naar een diepe meditatieve staat te leiden. Tijdens de sessie neemt iedereen plaats op comfortabele ligbedden. Terwijl de instructeur ritmische omgevingsgeluiden creëert droom jij heerlijk weg bij iedere slag die je in een diepere staat van ontspanning brengt. 

Over het algemeen is deze perfect om stress te beheersen en je algehele welzijn te verbeteren. Hoewel het eenvoudig klinkt, weten we allemaal dat het heel moeilijk kan zijn als je nog nooit echt hebt geprobeerd om te mediteren. Het is al moeilijk genoeg om de afleiding in je fysieke omgeving te stillen, laat staan de afleiding in je eigen brein.

Tijdens onze spa reizen voeren rust en kalmte de boventoon. Door de subtiele luxe en aandacht voor jou alleen voel je je de enige persoon op aarde. Open de deur en stap in een wereld van ultieme rust. 

BLUE Wellnessresort Sittard

Milaanstraat 11
56135 LH Sittard , Nederland

0347 754760

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij BLUE Wellnessresort Sittard

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.