Entree & Lunch

Entree vanaf 10.30 uur. Lunchgerecht naar keuze (t.w.v. € 12,95) Deelname aan opgietingen. Vrij gebruik...

€ 35,00

Dagelijks een vakantiegevoel Er even lekker uit om bij te komen van alle drukte en de dagelijkse beslommeringen, dan is Spa Wellness Lomm hét Wellnesscomplex in gemeente Venlo om te komen relaxen en het vakantiegevoel te ervaren.

In ons Wellnesscomplex hebben we op dit moment 6 verschillende saunacabines en een groot Turks Stoombad. Allen met een ander thema en temperatuur.
De meeste gasten kiezen bij hun eerste saunaronde voor de rozensauna. Deze sauna heeft een milde temperatuur met rozenkwarts en een heerlijke rozengeur, waardoor u heerlijk kunt ontspannen en nieuwe energie voelt. Naast de rozensauna zijn er nog 5 andere saunacabines, waar u heerlijk kunt genieten.

Bij vakantiegevoel hoort vanzelfsprekend ook “water”.
SPAWellness Lomm heeft diverse baden, waaronder een binnen- buiten zwembad. Dit heerlijk verwarmde zwembad is ook in de winter heerlijk van temperatuur, zodat u het hele jaar door van dit zwembad kunt genieten! Naast lekker bijkletsen in het zwembad kunt u ook baantjes zwemmen.

Liever zwemmen in een zwembad waarbij de temperatuur bepaald wordt door de natuur? Ook dat kan bij SPAWellness Lomm. In de winter is het bad alleen geschikt voor de echte durfals. Vanuit het zwembad, kunt u de gehele tuin met ligweide overzien.Lekker “bubbelen” dat kan zowel binnen als buiten in de Whirlpools. Laat de spieren lekker ontspannen, waardoor u nog meer relaxed wordt.Het ultieme ontspannen in water is het Caldariumbad. U komt volledig tot rust al kijkend naar de berkentakken waar het zoute water langskabbelt.

Spa Wellness Venlo

Rijksstraatweg 38
5943 AB Lomm , Nederland

077-230 0003

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Spa Wellness Venlo

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.