Herfst Arrangem.

Dagentree met toegang tot al onze faciliteiten Koffie of thee met Limburgse vlaai Kuusi of...

Vanaf € 49,00 p.p.

SpaSereen Maastricht – Waar luxe en natuur samenkomen. Wij bieden een breed scala aan bijzondere sauna en wellnessfaciliteiten. Kom genieten van deze unieke spa, dineer op niveau en geniet van de omliggende Limburgse natuur!

Faciliteiten

SpaSereen Maastricht heeft een breed scala aan bijzondere spafaciliteiten. Maar liefst 23 faciliteiten bij SpaSereen Maastricht waar luxe en de natuur samen komen. Wat deze woorden precies om het lijf hebben? Houd het op een zee van mogelijkheden. Want alles is erop ingericht om van uw saunaverblijf een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Grote kans dat uw verwachtingen worden overtroffen.

Geen enkele saunacabine is standaard. Unieke houtafwerkingen en bijzondere kachels wisselen elkaar af. Denk aan de vele voordelen van de infraroodsauna of ervaar eens alle rust in onze natuursauna. Onderbreek uw saunabezoek voor een duik in ons buiten- of binnenzwembad. U maakt uw wellness dag compleet met een massage of andere behandeling. Bijkomen doen we bij de open haard of in de prachtige tuin.

Rituelen

Dagelijks organiseren hun saunameesters spectaculaire opgietingen. Dit is een traditioneel saunaritueel, waarbij gebruik wordt gemaakt van water, ijs en etherische oliën. U kunt zich wel voorstellen wat voor een effect dit heeft op de saunakachel. De luchtvochtigheid in de sauna zal toenemen en een heerlijke geur verspreidt zich. De saunameester maakt hier een ware show van. We noemen het ‘wapperen’, maar dat dekt absoluut de lading niet. Kom en ervaar het zelf!

Een bezoek aan SpaSereen Maastricht is meer dan een dagje sauna. Het is een mini wellnessvakantie in Limburg. Ze bieden naast de losse entrees en losse behandelingen ook diverse arrangementen aan. Voor ieder wat wils. Breng een bezoek aan de vele saunacabines, boek een zwangerschaps – of hotstone massage en kom culinair genieten in het restaurant.

SpaSereen Maastricht staat voor pure wellness. Ook perfect als cadeau. Daarom kunt u bij hun ook de SpaSereen Maastricht cadeaubon aanschaffen om zo iemand een dagje wellness cadeau te geven.

Iedere eerste dinsdag van de maand en iedere derde donderdag van de maand heeft SpaSereen Maastricht badkledingdag. Op deze dagen is het dragen van badkleding verplicht in alle faciliteiten.

SpaSereen Maastricht

Stedendwinger 35
6216 GD Maastricht , Nederland

043 203 0080

Belevenissen

1 bezoekers beoordeling voor SpaSereen Maastricht

Deel jouw ervaring bij SpaSereen Maastricht

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.