Zen Arrangement

Sauna dagentree. Koffie/thee met Limburgse vlaai. Maaltijdsalade of saté van kippendij. Massage naar keuze van...

Vanaf € 96,00 p.p.

SpaSereen Maastricht – Waar luxe en natuur samenkomen. Wij bieden een breed scala aan bijzondere sauna en wellnessfaciliteiten. Kom genieten van deze unieke spa, dineer op niveau en geniet van de omliggende Limburgse natuur!

SpaSereen Maastricht heeft een breed scala aan bijzondere spafaciliteiten. Maar liefst 23 faciliteiten bij SpaSereen Maastricht. Geen enkele saunacabine is standaard. Unieke houtafwerkingen en bijzondere kachels wisselen elkaar af. Denk aan de vele voordelen van de infraroodsauna of ervaar eens alle rust in onze natuursauna. Onderbreek uw saunabezoek voor een duik in ons buiten- of binnenzwembad. U maakt uw wellness dag compleet met een massage of andere behandeling. Bijkomen doen we bij de open haard of in de prachtige tuin.

SpaSereen Maastricht staat voor pure wellness. Ook perfect als cadeau. Daarom kunt u bij ons ook de SpaSereen Maastricht cadeaubon aanschaffen om zo iemand een dagje wellness cadeau te geven.

Iedere eerste dinsdag van de maand en iedere derde donderdag van de maand heeft SpaSereen Maastricht badkledingdag. Op deze dagen is het dragen van badkleding verplicht in alle faciliteiten.

SpaSereen Maastricht

Stedendwinger 35
6216 GD Maastricht , Nederland

043 203 0080

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij SpaSereen Maastricht

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.