Entree & Diner

Sauna entree vanaf 10:00 uur. Gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten tot sluitingstijd. Vrij gebruik...

€ 52,00 p.p.

BLUE Wellness Stadspark is prachtig gelegen naast het centrum van Bergen op Zoom en bied je maar liefst 1500m2 aan luxueuze sauna- en wellnessfaciliteiten. Bij Wellness Stadspark staan beleven, ervaren en proeven centraal. Voel je thuis in dit gezellige en persoonlijke welllness complex.

Een greep uit onze faciliteiten:

Lavendelsauna: de binnenzijde van deze sauna is uitgevoerd met planken van eerste klas vuren. Het dak van de sauna heeft een aantal schitterende oude, donkerkleurige boerenschuur balken. De temperatuur in deze sauna bedraagt ca. 80 graden met een luchtvochtigheid van 0 tot 15 %, droog

Kruidensauna: de binnenzijde van de cabine is uitgevoerd in Red Cedar schroten. De temperatuur in de kruidensauna bedraagt ca. 60-70 graden met een luchtvochtigheid van ca. 60-65 %. Daarnaast doseren we middels een doseersysteem een geurstof in de cabine zoals onder andere Ceder-orange. Het waterpeil in het reservoir van de kachel wordt automatisch op niveau gehouden. De kruiden sauna heeft vier banken in twee verschillende hoogtes.

Het warme Rivierenbad is gevuld met het heilzame water uit de Stadsfonteyn. Dit binnen- en buitenbad is voorzien van een jetprop zodat er een lichte stuwing in het water ontstaat. Buiten in het water is er een bruisbank, voor een verdere “massage” van het lichaam

Het stoombad, ook wel bekend als Turks stoombad is een perfecte aanvulling op onze andere sauna’s. Het stoombad heeft echter een lagere temperatuur. De luchtvochtigheid is een stuk hoger waardoor de huid zeer schoon wordt en de luchtwegen beter openstaan. Naast het klassieke reguliere “stoombad” is het ook mogelijk om een rasulbehandeling onder leiding van een sauna medewerker te ondergaan.

Voel je thuis!

BLUE Wellness Stadspark

Gertrudisboulevard 200
4615 MA Bergen op Zoom , Nederland

0347 754 760

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij BLUE Wellness Stadspark

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.