All- inclusive

Entree vanaf 10:00 uur. 4 consumpties naar keuze. Deelname aan verschillende wellnessrituelen zoals opgietingen (op...

€ 69,00 p.p.

Stap aan boord en ga mee op ontdekkingsreis! Dit wordt een dag om nooit te vergeten! Het begint al bij de eerste indruk wanneer je naar de Wellnessboot toe wandelt. Het indrukwekkende jacht wordt vergezeld door een origineel marinevliegtuig die samen zorgen voor een uniek plaatje. De bijzondere vormgeving van de Wellnessboot en natuurlijke omgeving zorgen voor maritieme sferen.

Stap aan boord en ga mee op ontdekkingsreis… Waan u in de wereld van luxe en ontspanning en ontdek de veelzijdigheid van de Wellnessboot in het Brabantse Mill. Deze ware blikvanger is uniek door haar bijzondere vormgeving maar ook door de fantastische ligging aan het water. Het schip is veertig meter lang en is vier verdiepingen hoog. Ook is er een uitgebreide saunatuin. Daarnaast vindt u in de ‘kelder’ van het schip een uitgebreide beautyafdeling waar u kunt genieten van een ontspannende massage of een professionele schoonheidsbehandeling. Denk eraan, u hoeft niet ver op reis te gaan om heerlijk te kunnen genieten van luxe en comfort. Kom eens langs en ervaar ook de ‘Wave to Wellness’!

Sauna en beautyresort de Wellnessboot is een onderdeel van BLUE Wellness | Spa | Beauty. Naast de vestiging in Mill kun vind je ook genieten bij de locaties in Helmond, Sittard, Leiden, Etten-Leur, Bergen op Zoom en Burgh Haamstede.

Blue Wellnessboot Mill

Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill , Nederland

0347 754 760

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Blue Wellnessboot Mill

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.