In de spotlight

SaunaGids neemt je mee in haar saunabezoeken.

Lees hier de review(s) van deze sauna.

Entree & Diner

Sauna entree vanaf 10:00 uur Hoofd- en nagerecht naar keuze van de menukaart Gebruik van...

€ 52,00 p.p.

BLUE Wellnessresort Helmond biedt een natuurlijk rustpunt in onze dagelijkse hectiek. De gunstige ligging, het comfort en de luxe uitstraling maken dit resort een fijne plek om te zijn. Laat je inspireren door de vele wellnessfaciliteiten en laat je op professionele wijze verwennen door de beautyspecialistes.

Zachte muziek, gedemt licht, water van 36°C en een heerlijke geur in de kruidentempel zorgen voor een diepe ontspanning van het lichaam. Op bepaalde tijden per dag vinden er floatationsessies plaats. Aan floatation kun je kosteloos deelnemen. De tijden worden in het resort kenbaar gemaakt.

We beschikken over een verwarmd binnen zwembad en je kunt direct doorzwemmen naar het buitenzwembad. In ons verwarmde buitenbad is het tussen de saunarondes door heerlijk toeven. Aan de rand van het zwembad bevindt zich nog een apart whirlpool gedeelte.Het water is altijd lekker warm waardoor het er in alle seizoenen heerlijk genieten is.

Onze whirlpool bevindt zich midden in de saunatuin. Vanuit deze whirlpool heb je uitzicht over de saunatuin, het terras en het buitenzwembad. Het warme water in combinatie met de massagestralen hebben een positieve invloed op spieren, je gemoed en op de bloedsomloop.

Tot ziens bij BLUE Wellnessresort Helmond.

BLUE Wellnessresort Helmond

Scheepsboulevard 2
5705 KZ Helmond , Nederland

0347 754 760

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij BLUE Wellnessresort Helmond

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.