In de spotlight

SaunaGids neemt je mee in haar saunabezoeken.

Lees hier de review(s) van deze sauna.

Chef's Arrangem.

Spa & Wellness entree. Maaltijdsalade naar keuze met zuurdesem brood. Geniet van een heerlijke smoothie.

Vanaf € 53,00 p.p.

Fort Resort Beemster is een luxe eco-chic wellness resort. Fort Resort Beemster is één van de meest luxe & duurzaamste sauna en wellness resort met hotel van Nederland. In de karakteristieke sfeer van het fort ervaart u wellness zoals het bedoeld is.

Het Fort waar vroeger soldaten gevestigd zaten, is nu omgetoverd tot een unieke Spa & Wellness met bijzondere baden en sauna’s zoals een kelosauna. Een CO-2 neutraal hotel met 16 luxe kamers & suites. Bijzondere sauna’s zoals de panorama sauna met uitzicht over het prachtige Noord-Hollandse Beemsterpolder landschap Of ontdek een van de andere vijf sauna’s. Ontspan ’s avonds bij het haardvuur in de kelosauna, in het kruidenbad, float in het zoutbad of één van de andere vier baden. Bij mooi weer is het heerlijk op het zandstrand in een hangmat of in de ligweide. Neem een duik in de natuurlijke zwemvijver of ontdek het eiland klein Bali met blotevoetenpad, meditatie tuin, warm waterbron, ligweide, strandje en meer.


Fort Resort Beemster beschikt over twee restaurants; het Poterne restaurant en het wellness restaurant. In het wellness restaurant schuift u aan voor (h)eerlijke gerechten, zoals zelfgemaakte soepen, salades, heerlijke broodjes, gezonde smoothies en meer. Voor een complete beleving geniet u in de spa van heerlijke behandelingen, zoals massages, hammam of een gezichtsbehandeling. Geniet van rust, ruimte en al het goede op het gebied van wellness, gastronomie en gastvrijheid.

Tijdens de metamorfose heeft Frank Bart, eigenaar en groot fortenliefhebber aan alles gedacht. Bijzondere historische stijlkenmerken zijn behouden. De mooiste materialen zijn gekozen. De beste producten. Door meest innovatieve duurzame toepassingen is het Fort geheel eco-chic. Daardoor is Fort Resort Beemster voor vele een geliefde plek! Fort Resort Beemster is een combinatie van stijlvol en duurzaam.
Ook wel ‘eco-chic’ genoemd. Door talloze innovatieve toepassingen is het Fort niet alleen een unieke plek, maar ook qua duurzaamheid. Bijvoorbeeld dat het fort en de baden verwarmd door de restwarmte van de sauna’s. Het regenwater wordt hergebruikt. Er zijn zonnepanelen op het dak. Bovendien worden er geen plastic tasjes meer gebruikt, maar herbruikbare mesh-tasjes. Kortom alles voor een heerlijk, ontspannen tijd in de Beemster

Geniet van het fort, onze gastvrijheid, gastronomie & wellness

Fort Resort Beemster

Nekkerweg 24
1461 LC Zuidoostbeemster , Nederland

0299 – 682 200

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Fort Resort Beemster

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.