Date Night

Entree tot de spa vanaf 17.00 uur. Inclusief 2 gangen diner. Cocktail naar keuze.

€ 69,00 p.p.

Midden in het Amsterdamse Bos vind je Zuiver. Wanneer je bij ons binnenkomt, ervaar je vrijwel direct een bijzonder gevoel van rust en ruimte. En dat is precies de bedoeling. Zuiver is een verademing. Een moderne en exclusieve spa met ruimte in overvloed (13.000 m²). Bij Zuiver kun je onthaasten, uitrusten, bijtanken. En bovenal: hemels genieten van dat weldadige gevoel van luxe.

Een gezonde geest in een gezond lichaam, oftewel een ‘zuiver leven’. Dat is waar Zuiver voor staat. Alle facetten van onze organisatie, samen Spa Sport Hotel ZUIVER, richten zich op een unieke wijze op de belangrijkste pijlers hiervoor; rust, beweging en voeding. Van een ruim opgezette spa van maar liefst 13.000 m² tot uitstekende horecagelegenheden, een veelomvattend sportcenter, squash- en tennisbanen, inspirerende vergaderzalen en comfortabele hotelkamers. Ontdek en combineer alle wensbare faciliteiten voor de nodige in- en ontspanning op onze prachtige locatie aan het Amsterdamse Bos in Amsterdam. Onze professionele service en gerieflijke faciliteiten maken van ieder bezoek een onvergetelijke belevenis.

Zuiver heeft zich voor het grote aanbod van luxe behandelingen en massages laten inspireren door verzorgingsrituelen van over de hele wereld. Verwen uzelf met een weldadige behandeling en ervaar het genot van een heilzame massage. Maak uw wellnessdag compleet en kom culinair genieten in ons comfortabele restaurant. Zuiver werkt samen met lokale ondernemers en gebruikt diverse streekproducten bij de bereiding van voortreffelijke gerechten. Bij Zuiver worden al uw zintuigen geprikkeld.

Zuiver vindt het belangrijk dat iedereen kan genieten van een heerlijke dag wellness. Gasten die dit liever niet naakt doen kunnen terecht op dinsdag, woensdag en donderdag. Op deze badkledingdagen is het dragen van badkleding verplicht. Op de overige dagen is badkleding niet toegestaan.

Hotel & Wellness Zuiver

Koenenkade 8
1081 KH Amsterdam , Nederland

020-3010700

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Hotel & Wellness Zuiver

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.