Healthy Day

De hele dag genieten van alle saunafaciliteiten. Onbeperkt gebruik van heerlijk geurend scrubzout, shampoo en...

€ 55,00 p.p.

Sauna Ridderrode is een wereld vol verhalen. Verscholen in de bosrijke duinen van Santpoort-Zuid, naast de ruïne van kasteel Brederode. Stap in de wereld van ridders en Romeinen. Wandel van de Middellandse Zee naar het hoge noorden. Laat je verbazen in iedere ruimte.

Ontdek het marmeren Caldarium en de mystieke kruidentempel. Koel af in de ijskoude iglo en verwarm jezelf daarna weer in de ingegraven Maa-sauna. Ridderrode is voorzien van vrijwel alle denkbare saunavoorzieningen. Neem bijvoorbeeld plaats in de citroensauna waar je wordt omringd door een verkwikkende citroengeur of ervaar de ultieme sauna ervaring in de 85 graden warme Maa Sauna.

Daarnaast kan je bij in onze sauna ook genieten van verschillende baden & douches, rustruimtes en massage behandelingen2. Voor een heerlijk hapje en drankje kan je terecht in het restaurant in ridderstijl en de sfeervolle bar. En heb je even geen zin in kou of hitte? Vlei je neer naast de vijver of kijk een film in onze bioscoop. In Ridderrode kan het allemaal. Ridderrode is een sauna van Lifestyle Wellness Resorts. Wij staan voor heerlijk ontspannen in een ongedwongen sfeer. Onze sauna’s zijn ontworpen door liefhebbers, en dat voel je. Je komt er tot rust en je hebt er alle ruimte. Want bij ons draait alles om jouw dagje uit. 

Geniet van de vriendelijke sfeer, de verzorgde faciliteiten en een verrassing in ieder hoekje. Een dagje Lifestyle Wellness Resorts is een traktatie voor je zintuigen. Kom langs en voel de warmte!

Sauna RidderRode

Velserenderlaan 7
2082 LA Santpoort-Zuid , Nederland

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Sauna RidderRode

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.