In de spotlight

SaunaGids neemt je mee in haar saunabezoeken.

Lees hier de review(s) van deze sauna.

Avond Special

Entree vanaf 16:30 uur. Koffie of thee met een brownie. Gebruik van alle faciliteiten. Onbeperkt...

Vanaf € 24,50 p.p.

Een dagje sauna bij SpaWeesp moet een feestje voor jezelf zijn waarbij je jezelf mag verwennen. Naast het onbeperkt gebruik maken van al onze faciliteiten, hebben we vele heerlijke gerechten op de menukaart staan. 

Met een rijke combinatie aan sauna’s is er voor ieder wat wils! Zo zijn er diverse sauna’s met een lage temperatuur en sauna’s met een milde temperatuur tussen de 70°C en  75°C graden. Voor de echte saunagangers hebben we een tweetal sauna’s van boven de 80°C. Ga je voor het eerst naar de sauna of heb je nog weinig ervaring met een dagje wellness? Ontdek dan de saunacabines met een lage temperatuur tussen de 45°C en 70°C. 

Met verschillende verwarmde en koude baden kan jij voor en na jouw rondje sauna heerlijk opwarmen en afkoelen. Trek wat baantjes in het Amarantos bad, neem een Voetenbad of dompel jezelf onder in het Dompelbad! SpaWeesp beschikt over zeven verschillende warme baden waarin jij heerlijk kan ontspannen tijdens je dagje wellness. Neem een ontspannende break tussen de saunarondes door en kom volledig tot rust. 

Om jouw dag helemaal compleet te maken, kan je gratis komen genieten van de meest unieke saunabelevingen van ons wellnessresort. Ervaar een opgieting, plan je eigen geurenroute of laat je verrassen tijdens een beleving waarbij je een reis maakt naar de wereld van ontspanning. 

Wellnessresort SpaWeesp

Basisweg 1
1383 NC Weesp , Nederland

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Wellnessresort SpaWeesp

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.