Casa Verde is dé bestemming voor levensgenieters. Een prachtig oud herenhuis daterend van 1890 in Dendermonde. De Indisch- Marokkaanse Inrichting is een streling voor het oog. De privé wellness met duo massages is een herbronnen van uw lichaam en geest. Verblijf van meerdere uren tot overnachtingsmogelijkheid.

Dit exclusief privé badhuis Casa Verde laat u “wellness” ervaren als nooit tevoren. Een sfeer van 1001 nacht met een gevoel van : “samen, alleen op de wereld te zijn “. De inrichting is tot in de puntjes afgewerkt . Overal vindt u verwijzingen naar de Oosterse cultuur. Een streling voor het oog.

De zaakvoerders Leen en Nico runnen hun zaak zonder personeel en dat merk je aan de kleinste details . Je kan er zelfs 24 op 24 u terecht.
Tijd voor elkaar … Je kan er eten, gemasseerd worden, overnachten, … pure verwennerij, … een echt liefdesnestje.
Reservaties kunnen via de website worden gemaakt én het verblijf kunnen jullie op voorhand personaliseren , precies zoals jullie het graag hebben! Sfeervolle verlichting en rustgevende muziek worden automatisch bediend zodat u zelf niet de minste zorgen hebt over de werking ervan.

Drie Oases van Rust achter de oude gevel van Casa Verde.
Op het gelijkvloers is er Casa Tierra en op het eerste verdiep Casa Cielo . Beide hebben uitgebreide wellness én de mogelijkheid tot B&B, wat trouwens een dikke aanrader is ! Helemaal boven is er nog de loft Casa Luna , deze loft kan u discreet afhuren vanaf een paar uurtjes tot een overnight.

Casa Verde, Privé Sauna

Sint Gillislaan 27
9200 Dendermonde , België

+32 498 50 92 00

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Casa Verde, Privé Sauna

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.