De strakke vormgeving en de rustige sfeer wanneer je bij ons binnenkomt zullen jou meteen doen ontspannen. Zonder teveel woorden nemen we je mee naar een plaats waar je echt mag wegdromen. Genieten van de gekozen ervaring en gewoon onthaasten, genieten en relaxen. De eenvoud van de architectuur wordt ook weerspiegeld in het gevoel dat we je willen meegeven: eenvoudig puur genieten.

De Relax’s Wellness -en Sauna Suite is een wellness lounge die je volledig privé kan afhuren. Vanuit deze ruimte heb je zicht op de achterliggende akkers. Je hebt ook meteen toegang tot de tuin met terras. In de tuin kan je zonnen op de ligweide. Achter de ligweide staat er een grote Jacuzzi. Vanuit het verwarmde massagebad in openlucht kan je helemaal wegdromen en volledig ontspannen. Relax’s biedt je een heerlijke privé Wellness. Ideaal voor zowel tijdens de zomer als in de winter.

In de Wellness -en Sauna Suite vertoef je in jouw eigen relaxruimte. Van hieruit heb je meteen toegaan tot alle Wellness -en sauna faciliteiten. Zoals het stoombad om de huid grondig te reinigen en de luchtwegen vrij te maken. Een groot massagebad van waaruit je kan genieten van het landelijke Kaprijke. De sauna met hoge temperaturen en lage vochtigheid om eens goed te zweten. En verschillende belevingsdouches om af te koelen of gewoon van de genieten. Naast alle wellness faciliteiten bieden we jou een goed gevulde minibar. Zo kan je ontspannend genieten van een glaasje bubbels en een hapje.

Zonder teveel woorden nemen we je mee naar een plek waar je echt kan wegdromen.

Relax’s, Privé Sauna

Molenstraat 87
9970 Kaprijke , België

09 373 82 43

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Relax’s, Privé Sauna

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.