Wellness Basic

Drankje, wat lekkers en een rondleiding. Stress Relief Lichaamsdeelmassage (25 minuten) Tot drie uur lang...

€ 44,95 p.p.

Relaxen en ontspannen in een sauna in de regio Enschede? Bezoek dan de sauna’s van Beauty & Wellness Bad Boekelo in Enschede. U kunt uw sauna bezoek combineren met een beauty dag, zodat u helemaal tot rust komt. Ook kunt u uw sauna bezoek combineren met een heerlijke massage of een behandeling.

In ons Beauty & Wellness center in Enschede beschikken wij over verschillende sauna’s. Zo vindt u bij ons een aparte damessauna met een gedeelte Finse sauna. Gezellig als u met een groepje vriendinnen wilt komen ontspannen. Maar ook stellen die graag samen willen relaxen, kunnen bij ons terecht in de gemengde sauna (ook met Finse sauna). Uiteraard vindt u bij ons ook een dompelbad, Turks stoombad en een verwarmd binnenzwembad.

Boekt u één van onze arrangementen? Ook dan kunt u in de meeste gevallen terecht in onze sauna. Om het ultieme wellness gevoel bij op te roepen zit bij de meeste arrangementen een bezoekje aan de sauna inbegrepen. Op die manier kunt u dus dubbel relaxen in ons Beauty & Wellness center in Enschede.

Beauty en Wellness Bad Boekelo is een weldaad voor lichaam & geest!

Beauty & Wellness Bad Boekelo

Oude Deldenerweg 203
7548 PM Enschede-Boekelo , Nederland

0534-349627

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Beauty & Wellness Bad Boekelo

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.