Onze gezellige en comfortabele ingerichte relaxbungalow is gelegen in de rustige en bosrijke omgeving in het buitengebied van Haaksebergen. Wanneer je binnen loopt ervaar je direct de rust en de landelijke sfeer. Weg van de drukte even tot rust komen, als je daar eenmaal bent merk je pas hoe rustig het is.

De bungalow is voorzien van alle gemakken en u zult er zich direct thuisvoelen. U kunt direct beginnen met ontspannen, want aan alles is gedacht. De koelkast is gevuld met koele dranken en ook voor het ontbijt is alles in huis. Voor de twee open haarden is haardhout aanwezig om tijdens de koudere maanden heerlijk te genieten van een warm haardvuur zowel binnen als buiten. De bedden zijn al heerlijk opgemaakt en uw badjas en bad handdoeken hangen al voor u klaar. Hier kunt u nog echt genieten van de Twentse gastvrijheid.

Naast de prachtige, natuurrijke omgeving heeft de bungalow meerdere voorzieningen die een bijdrage leveren aan uw gezondheid: Een ruime sauna (90 graden), een heerlijke ruime jacuzzi (5-persoons), een Infrarood cabine (5-persoons) en een hot tub voor 5 personen.

Privé Sauna Haaksbergen

Scholtenhagenweg 42-46 bungalow nr. 46
7481 VP Haaksbergen , Nederland

06-20717963

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Privé Sauna Haaksbergen

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.