Toe aan een momentje van rust in uw drukke leven? Een momentje om even helemaal te ontspannen? Ontsnap dan even uit de drukte van het dagelijkse leven in ons prachtig vormgegeven en luxe wellness en kom echt tot rust in onze privé sauna. Geniet met twee tot tien personen van onze vele faciliteiten, zoals vier verschillende saunacabines en een grote whirlpool voor zes personen.

Onze wellness heeft een gunstige ligging op de grens van Overijssel en Gelderland in het buurtschap Beuseberg in Holten, dichtbij de snelweg A1 tussen Deventer en Hengelo. Ook de natuurgebieden De Holterberg en De Borkeld kunt u in de directe omgeving van de luxe privé sauna vinden. Ideaal om een bezoek aan onze wellness met een dagje in de natuur te combineren.

Met onze wellness richten we ons op mensen die door schaamte, hun geloofsovertuiging of andere redenen geen openbare sauna willen bezoeken. Bij Sauna Ishidoro bepaalt u zelf met wie u ons complex afhuurt. Ons hele complex heeft een oppervlakte van circa 250 m2, bestaande uit een binnen- en buitengedeelte.

Ervaar de intimiteit van een privé sauna, maar met alle voorzieningen van grote openbare sauna’s. Binnen kunt u onder meer voetenbaden, een infraroodsauna, een stoomcabine, een bio-sauna en een zithoek met open haard en douches vinden. In de ruime saunatuin vindt u een grote Finse panoramasauna en een overdekte whirlpool voor zes personen. Er zijn ook twee terrassen met ligbedden en zitjes

Ook als u de drukte van de grotere complexen niet meer kunt waarderen, op zoek bent naar een romantisch uitje samen met uw partner of met een groep vrienden of vriendinnen in alle rust van onze faciliteiten wilt genieten, bent u van harte welkom. Bovendien krijgt u de vrijheid om zelf te bepalen of u wel of geen badkleding draagt.

Ontdek onze unieke luxe privé sauna en dompel uzelf onder in een wereld van rust, luxe en ontspanning!

Privé Sauna Ishidoro

Russendijk 2
7451 NZ Holten , Nederland

06-40021447

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Privé Sauna Ishidoro

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.