Herfst Special

Sauna entree. Lunch special (wisselende lunch, u kunt ook iets anders van de kaart kiezen dan wordt...

€ 72,00 p.p.

Het woord ‘wellness’ is een combinatie van de Engelse woorden ‘well being’ en ‘fitness’ en richt zich op het optimaliseren van lichamelijk en geestelijk welbevinden. Ontspanning is hierbij het kernwoord en dat is waar het bij Saré om draait.. rust, ruimte en relaxen te midden van de natuur.

In een goede saunacabine wordt uw lichaam aan het werk gezet. Uw hart gaat sneller kloppen, dit bevordert uw bloedcirculatie en zorgt ervoor dat u beter transpireert waardoor afvalstoffen in uw lichaam sneller zullen worden afgevoerd. Na een rondje sauna voelt u zich dan ook compleet ontspannen zowel fysiek als mentaal. Onderzoek heeft zelfs uitgewezen dat regelmatig bezoek de kans op dementie tot wel 66% doet verminderen. Wij doen er alles aan om onze saunacabines dagelijks in optimale conditie te  brengen zodat u het maximale effect zult ervaren.

Wellness is meer dan alleen sauna. Om écht tot rust te komen kunt u bij ons de meest ontspannen massages en gezichtsbehandelingen boeken. Net zoals in de saunacabine bevorderen een lichaamsmassage en gezichtsmassage de bloedcirculatie en afvoer afvalstoffen. Tevens worden de stoffen serotonine en oxytocine aangemaakt, beide feel-good-hormonen die zorgen voor rust, ontspanning en een fijne gemoedstoestand. Al onze masseurs en schoonheidsspecialistes zijn professioneel opgeleid en ervaren. Kwaliteit is onze maatstaf en wij werken niet met stagiare

Saré is ruim opgezet, wij richten ons bewust niet op grote gasten aantallen en hanteren géén bodem entree-prijzen zodat wij rust en kwaliteit kunnen waarborgen. Wij hebben zowel een rustruimte met waterbedden als een restaurant dat huiselijk en warm is ingericht zodat u optimaal kunt relaxen.  Ons personeel zal u overal bedienen en in onze uitgebreide kaart zult u zeker iets vinden dat u past. Boven alles richten wij ons op een goede service en persoonlijke aandacht zodat u zich nergens druk om hoeft te maken en lekker kunt ontspannen.

Wij hopen dat u zelf komt ervaren hoe wellness volgens ons hoort te zijn!

Saré Thermen & Beauty

Oldenzaalsedijk 22
7562 PD Deurningen , Nederland

0541-522201

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Saré Thermen & Beauty

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.