Brunch Arrangem.

Sauna-entree met welkomstkoffie -of thee. Een heerlijke brunch. Deelname aan onze speciale opgietsessies. Onbeperkt gebruik...

Vanaf 42,95 p.p.

Even helemaal niets moeten, een moment voor jezelf en ultieme ontspanning.. Sauna Swoll is een echt familiebedrijf en dat merk je in alles! Al vanaf een warm welkom bij de receptie is de persoonlijke aandacht voelbaar.

Voor iedere gast een zo aangenaam mogelijk saunabezoek: je voelt je onmiddellijk thuis in Sauna Swoll. Sauna Swoll is zo Zwols als maar kan! Oprichters Gerrit en Willy, startten als ware pioniers al in 1972 een kleinschalige sauna, aan de bekende Van Karnebeekstraat. Zwolle, de oude Hanzestad, kenmerkte zich toen al door ijverige inwoners en bloeiende handel. Na gedane arbeid was het bij Sauna Swoll dan ook goed rusten. De sauna bleek dusdanig in de smaak te vallen, dat Gerrit en Willy in 1978 een grote boerderij kochten in het weelderige, groene achterland van Zwolle. Een bijzonder mooie plek, waar hedendaags nog steeds Sauna Swoll gevestigd is.

Vandaag de dag word u welkom geheten door dochters Minoes en Esther. Samen met Tiemen (de man van Minoes) hebben zij het stokje van hun ouders overgenomen in 1999. De moderne saunafaciliteiten, de duurzame manier van opwarmen en het milieubewuste watergebruik zijn voorbeelden van hun innovatieve, positieve invloed op Sauna Swoll, onder meer bij de grote verbouwing in 2012. De hieruit voortvloeiende Engelse landschapstuin met unieke zwemvijver en bijzondere flora is dan ook een ware eyecatcher.

Ontdek, beleef en voel het zelf… Tijd voor een rondje sauna!

Sauna Thermen Swoll

Heinoseweg 26
8026 PD Zwolle , Nederland

0529-401638

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Sauna Thermen Swoll

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.