Dit unieke complex bestaat uit 3 Privé-Spa-villa’s ieder met zijn eigen identiteit en faciliteiten. Er is gewerkt met natuurlijke materialen en stamt het gebouw van Villa Cosy zelfs uit 1724 en bij Villa Prestige vind je de Caldarium in een 250 jaar oude kelder.

Villa Cosy

De welzijnsruimte van de Villa Cosy is gebaseerd op het concept van privé huren. U kunt zich met uw dierbaren voor 2 of 3 uur of zelfs een hele dag terugtrekken met een capaciteit van 2 tot 20 personen. Dit huis is geheel gebouwd met natuurlijke materialen (marmer van Toscane, leem, zand steen, hout) en respecteert de geest van “Natural Feng Shui House”.
Uw zintuigen worden geprikkeld door onze AROMA en MUSICO en LUMINO-THERAPIE in een “Cocoon-sfeer”.

Loft Oxygen-House

Na de Villa Cosy stellen wij u de LOFT OXYGEN-HOUSE voor. 200m² van zuivere ontspanning zijn voor u beschikbaar in een oud gebouw van 1724 op 10m van OXYGEN-HOUSE I. We bieden u Wellness formule (met zwembad, jacuzzi, hammam, droge sauna, bio sauna & infrarood cabine) voor minimum 2 uur welzijn met een capaciteit van 2 tot 20 personen. U kunt u avond verlengen tot in de morgen met ons Bed & Breakfast formule.

Villa Prestige

Na de Cosy en de Loft, hebben wij de genoegen onze nieuwe Privé Spa Villa Prestige voor te stellen. In het verlengde van de Loft werd dit pand volledig gerenoveerd met behoud van haar historisch karakter. Kom er de Caldarium ontdekken in een 250 jaar oude kelder.
In de lijn van OXYGEN, een nieuwe bron van welzijn, waar u in alle rust kan ontspannen. De welzijnsruimte van de Villa Prestige is gebaseerd op het concept van privé huren. U kunt zichen met uw dierbaren voor 2 of 3 uur of zelfs een hele dag terugtrekken met een capaciteit van 2 tot 30 personen.

Oxygen-House, Privé Wellness

Stiggelstraat 2a
1910 Berg (Kampenhout) , België

016-651278

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Oxygen-House, Privé Wellness

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.