Thermae Grimbergen, een oase van rust in de groene rand van Brussel. Kom volledig tot ontspanning in onze wellness en droom even helemaal weg op ons prachtige, groene domein.

Thermae Grimbergen is een uniek wellnesscentrum met meer dan 20 jaar ervaring. In de loop der jaren werd het kuuroord regelmatig vernieuwd, enkele jaren geleden kwam er een prachtig groen domein bij. Het saunacomplex bestaat uit twee delen. In Aquarius kuur je naakt, Sabai is er voor wie liever in badpak tot rust komt. Maak je dagje wellness compleet met een heerlijke massage of een zalige gelaatsverzorging of blijf overnachten in ons wellnesshotel.

Je kan er genieten van wellness in badpak of naakt, zowel indoor als outdoor. Ontdek de verschillende sauna’s én neem ook zeker deel aan één van onze opgietsessies.

Wist je trouwens dat onze hotelgasten extra voordelig van sauna en wellness kunnen genieten? Wie overnacht in het Thermae Grimbergen Hotel kan op de aankomstdag genieten van een voordeeltarief! Je krijgt maar liefst 50% korting op de toegangsprijs van de publieke thermen na 17u.

Thermae Grimbergen

Wolvertemsesteenweg 74
1850 Grimbergen , België

02 270 81 96

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Thermae Grimbergen

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.