Feel Good Day

Toegang sauna van 11.00 uur tot 21.00 uur. 1 hoofdgerecht naar keuze. Een héérlijk glaasje...

€ 69,00 p.p.

Nood aan ontspanning en zoek je de rust….. ? Kom een dag wellnessen bij Thermen R daar is het altijd vakantie. Hét sauna complex bij uitstek om ten volle te genieten van water, warmte en verwennerij!

Thermen R heeft een tal van sauna faciliteiten die een therapeutische werking hebben op je lijf. Er zijn sauna’s met diverse temperaturen. Er zijn opgietsessies, warme en koude baden, rustruimtes, een strand en ligweide, scrubhut en een telefoonkamer. Van dit alles kan je genieten met een dagpas of avondpas. 

Bij Thermen R in Roeselare voorzien we elke sauna die je kan bedenken in ons complex. Geniet van de geur van lavendel in onze sauna of ontdek onze Japanse en Finse sauna, de hamam en het Turks stoombad. Ook zorgen we voor voldoende afwisseling door sauna’s te voorzien met diverse temperaturen. Om af te koelen van onze opgietsessies raden we aan om een duik te nemen in een van onze baden of zwemvijver met strand en ligweide. Ook voorzien we rustruimtes, een scrubhut en een telefoonkamer in onze sauna. Neem wat tijd voor jezelf en geniet van een dag in ons complex in West-Vlaanderen.

Wil jij er ook even tussenuit om je te laten verwennen in een luxe openbare sauna? Aarzel dan niet om een wellnessdagje te boeken bij Thermen R voor een ultieme ontspanning. Zet die stress aan de kant en kom volledig tot rust in een sauna van ons uitgebreide complex. Onze saunafaciliteiten zijn ook niet enkel ontspannend, maar werken positief in op je gezondheid. Zo zorgt een infraroodsauna bijvoorbeeld voor de stimulatie van de bloedsomloop en het versoepelen van je spierweefsel. Bij ons ga je steeds volledig opgeladen en uitgerust buiten zodat je er weer helemaal tegen kan.

Thermen R

Kaasterstraat 44
8800 Roeselare , België

+32 (0)51 23 23 23

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Thermen R

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.