Verwendag

Entree vanaf 10:30 uur tot sluit met welkomstdrankje. Kuusi Rasul van 30 minuten. Deelname aan...

€ 35,00 p.p.

Wellnessresort Goes is een luxueus sauna- en beautyresort gelegen in het hart van Zeeland. De gezonde Zeeuwse lucht, de luxe saunafaciliteiten en de fantastische locatie in de stad van de Bevelanden maken dit een bijzondere plek.

We beschikken over verschillende faciliteiten. Whirlpool, dompelbad, voetbad, warm ligbad en verschillende sauna’s. Een opgietsauna, infraroodsauna, 95 graden sauna en een kleurensauna. De kleuren van licht hebben verschillende positieve uitwerkingen op lichaam en geest.
Violet licht reguleert de prikkelbaarheid en vergroot mentale en spirituele kracht. Blauw licht heeft een positieve werking op de weerstand en het maag- darmstelsel. Groen licht ontspant en versterkt de luchtwegen. Geel licht is de kleur van tevredenheid, creativiteit en voorstellingsvermogen. Oranje licht vergroot enthousiasme en plezier en combineert lichamelijke energie met mentale kwaliteiten. Tot slot is rood licht opwekkend en straalt kracht uit.

Een buitenbad en binnenbad en in ons verwarmde buitenbad is het tussen de saunarondes door heerlijk toeven. Aan de rand van het zwembad bevindt zich een waterval waarmee je je schouders, nek- en rugspieren kunt laten masseren. Het water is altijd lekker warm waardoor het er in alle seizoenen heerlijk genieten is.

Wellness Goes, DE plek om helemaal tot rust te komen!

Wellnessresort Goes

Geldeloozepad 7-11
4463 AJ Goes , Nederland

0113 223 505

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Wellnessresort Goes

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.